Kakav bi Đoković bio hokejaš?

Izvor: B92, 25.Jul.2016, 10:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kakav bi Đoković bio hokejaš?

Novak Đoković ove nedelje učestvuje na Rodžers kupu u Torontu, a kakva bi to poseta Kanadi bila kada se ne bi igao hokej.

Iako je zimska sezona odavno gotova, hokej je i tokom leta popularan u Kanadi, a kada nema leda igra se u rolerima, ili u ovom slučaju u patikama.

Upravo se u toj opremi okušao najbolji teniser sveta, uzeo je palicu u ruke i pokušao da nadmudri verovatno mnogo iskusnijeg golmana.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Da li ga je savladao?

Đoković će na Rodžers kupu krenuti od drugog kola, a čeka boljeg iz duela u kojem se sastaju Dmitri Tursunov iz Rusije i Žil Miler iz Luksemburga.

Potencijalni rivali na putu ka finalu su mu Benoa Per, Tomaš Berdih, Džon Izner, Borna Ćorić, Ivan Dodig i Miloš Raonić.

Turnir počinje u ponedeljak, trajaće do 31. jula,a nagradni fond je 4,6 miliona dolara.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.