KVERI VERUJE U ČUDO: Uz pomoć publike rušim Novaka!

Izvor: Kurir, 29.Avg.2014, 10:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KVERI VERUJE U ČUDO: Uz pomoć publike rušim Novaka!

NJUJORKAmerički teniser Sem Kveri izjavio je da veruje da će uz pomoć publike moći da pobedi najboljeg igrača sveta Srbina Novaka Đokovića u trećem kolu US opena.

Kveri je 57. teniser sveta, a Novak vodi 7:1 u pobedama protiv Amerikanca.

"Čini se da je publika ovde proamerička, tako da sam siguran da će biti uz >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << mene. Ali, takođe vole zvezde, pa će navijati i za njega. Osećam da će tokom igre biti malo više na mojoj strani", rekao je Kveri i dodao:

"Igrao sam protiv Novaka mnogo puta. On igra protiv momaka koji dobro serviraju i imaju jak forhend, a onda igra sa igračima koji vole da udaraju sa osnovne linije. I ima uspeha sa svima. Osećam da ako budem igrao kao danas, bio agresivan i pogađao, mogu da ga izazovem i, nadam se, dođem do pobede".
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.