Izvor: HotSport.rs, 31.Maj.2016, 00:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAKVA POHVALA ZA NOVAKA: Mekinro veruje, Novak može da bude najveći

Legenda svetskog tenisa Džon Mekinro smatra da Đoković može biti najbolji u istoriji.

Iako ističe da nije napadački na nivou Federera i Nadala, Novak ima nešto što ostali nemaju, tvrdi Mekinro:
– Đoković je najbolji defanzivac u istoriji, a pri tom je popravio napad. Ako se sačuva povreda, pobeđivaće i dominiraće dugo, rekao je Mekinro.
Potom je dodao:
– Da, može postati najbolji >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << ikada! Ako nastavi da napreduje. On je mašina… I sjajna ličnost, harizmatičan je. Savršen ambasador tenisa, zaključio je Mekinro.
VILANDER PONOVO ‘PECKA’: Titula na Rolan Garosu bez Rafe nije prava pobeda i Novak to zna
The post KAKVA POHVALA ZA NOVAKA: Mekinro veruje, Novak može da bude najveći appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Mekinro: Đoković je mašina, postaće najbolji u istoriji tenisa!

Izvor: MozzartSport.com, 31.Maj.2016

"Sada nije na nivou Federera i Nadala, ali će nastaviti da napreduje. Dominiraće svetskim tenisom", istakao je čuveni Amerikanac..Čuveni Amerikanac Džon Mekinro veruje da Novak Đoković još nije na visiniRafaela Nadala i Rodžera Federera, ali da ima velike šanse da dominira tenisom narednih...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.