KAKO JE OVO MOGUĆE? Novak istovremeno i u Parizu i u Londonu! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Maj.2017, 20:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAKO JE OVO MOGUĆE? Novak istovremeno i u Parizu i u Londonu! (FOTO)

To može samo Đoković.

Novak Đoković nalazi se u Parizu gde će igrati na Rolan Garosu, drugom Gren slemu sezone, na kojem brani titulu osvojenu prošle godine. Istovremeno, neposredno pre pred Rolan Garos Novak dobio novog sponzora pošto je potpisao ugovor sa kompanijom ''Lakost''.

TO SAMO NOLE MOŽE: Đoković je kao MAČKA, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pogledajte GDE je prošao (FOTO)

PITALI SU GA O SARADNJI SA AGASIJEM: Novakova IZJAVA oduševila je Francuze! (FOTO)

Koliko su ozbiljni u francuskoj kompaniji po pitanju ugovora sa Đokovićem i promocijom nove sportske linije čiji je Novak predstavnik, pokazuje i fotografija iz Londona na kojoj se vidi poznati londonskii dabl-deker na kojem se nalazi velika reklama za ''Lakost'' uz još veću fotografiju Novaka Đokovića.

KREĆE ROLAN GAROS: Poznato je KADA će Novak na teren! (FOTO)

Very nice signage on the side of this London bus! Had to stop to look  #nole #Lacoste  pic.twitter.com/UYvtIt3gKS

— Sara Gryffindor (@mintygriff) 27. мај 2017.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.