Jeste izgubio, ali Janko se vratio

Izvor: Mondo, 28.Mar.2015, 11:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jeste izgubio, ali Janko se vratio

Tipsarević u paru sa Novakom Đokovićem odigrao prvi meč posle 17 meseci pauze na turniru u Majamiju u kome su poraženi.

Janko Tipsarević dugo će pamtiti meč u dublu na turniru u Majmiju, uprkos porazu. On je u tandemu sa Novakom Đokovićem nastupao u igri parova i doživeo poraz od Šveđanina Roberta Lindšteda i Austrijanca Jirgena Melcera rezultatom 6:4, 3:6, 10:7.

Ipak, ono >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << što je mnogo važnije je da se Janko Tipsarević posle duge pauze od 17 meseci i dva operativna zahvata na peti vratio na teren.

Good match today...After everything that happened I an feeling so blessed to be able to play tennis… https://t.co/LmITDeQs4l

— Janko Tipsarevic (@TipsarevicJanko) March 28, 2015

Foto: instagram.com/tipsarevicjanko/

"Prilika da igram sa njim u paru bila je zaista posebna za mene kao prijatelja i veoma mi je bilo stalo da dobijemo meč. Igrali smo zaista dobro i izgubili smo u super taj-brejku veoma težak meč. Poraženi smo od dva zaista velika i dobra dubl igrača. Posle meča smo razgovarali i on je bio veoma srećan što je bio u stanju da ponovo igra. Sam osećaj da je ponovo na terenu posle duge pauze i da se ponovo bori je za njega već dovoljno velika stvar", rekao je Đoković o Tipsareviću.

Najbolji teniser sveta istakao je da se nada da je meč u dublu pomogao njegovom prijatelju da se vrati tenisu, nakon što je poslednji put igrao još u oktobru 2013. godine.

Janka sada očekuje turnir u Hjustonu gde bi trebalo da nastupa i u singlu, zahvaljujući "zaštićenom renkingu".

"Janko će uskoro napuniti 31 godinu, ali on je nestrpljiv da ponovo igra. veoma je motivisan. Prethodnih nekoliko nedelja trenirao je maksimalno i procenio je da je bolje da Majami preskoči u singlu kako bi se što spremniji vratio. nadam se da će mu ovaj dubl biti od pomoći na tom putu", dodao je Đoković.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Tipsa: "Sada svaki poen vredi mnogo više"

Izvor: Sportske.net, 28.Mar.2015

Srpski teniser Janko Tipsarević vratio se na teren posle 17 meseci pauze a njegova priča zaintrigirala je medije u Americi koji su posvetili mnogo pažnje svemu što je nekadašnji osmi teniser sveta "pregrmeo" u prethodnih godinu i po dana.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.