Jelenina prelepa ogrlica je Novakova najveća amajlija, a košta vrtoglavih 3.233 evra (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 19.Apr.2017, 14:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelenina prelepa ogrlica je Novakova najveća amajlija, a košta vrtoglavih 3.233 evra (FOTO)

Jelena Đoković je ovu prelepu ogrlicu nosila 2011. godine na US Openu na kom je Novak pobedio Nadala, kao i u finalu Wimbledona kada je ponovo pobedio Nadala u finalu. Da ovo nije samo slučajnost, pokazuje i Novakova pobeda u finalu Australian Opena 2012. godine, kao i trijumf nad Marinom Ćilićem na US Openu 2015.

Pored toga što očigledno donosi sreću njenom mužu, Jelenina ogrlica je svojom lepotom i jedinstvenošću skrenula pažnju brojnih žena iz celog sveta >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << koje se po internetu raspituju o tome gde mogu da je kupe. Ipak, kada budu čule cenu, pitanje je da li će im i dalje biti toliko privlačna.

Foto: Profimedia/ Press Association

U pitanju je ogrlica čuvene juvelirske kompanije Boodles iz Velike Britanije koja je osnovana 1798. godine. Dugogodišnja tradicija nije samo garant kvaliteta, već i prilično visokih cena, pa tako Jelenina ogrlica košta oko 3.200 evra.

Foto: Profimedia/Alamy

Naravno, cena je prava sitnica nasuprot radosti koju može da vidi na Novakovom licu kada pobeđuje.

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Novak Đoković finale,   US Open,   Australian Open

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.