Jelena Đoković priznaje: “Nisam neko ko je sanjao da bude pred kamerama”

Izvor: Lepota i zdravlje, 04.Okt.2015, 09:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena Đoković priznaje: “Nisam neko ko je sanjao da bude pred kamerama”

Jelena Đoković je u petak gostovala kod Ivana i Ivanovića kako bi promovisala studsentski časopis “original”, novi projekat fondacije Novak Đoković. Za potrebe časopisa, Jelena je odlučila da iskoristi poznanstva koja je stekla tokom godina, pa se tako u njemu našao i intervju sa čuvenom Anom Vintur. Foto: Guliver/Getty Kasnije joj je voditelj postavio pitanje čiji odgovor nas sve zanima: “Kako podnosiš >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << svo ovo ludilo i kako se nosi sa svim promenama u živou?” “Nije lako. Nisam neko ko je sanjao da bude pred kamerama i najviše volim da budem iza svega toga.” Priznaje da je i pokušala u nekoliko navrata da eskivira prisustvo na mečevima, ali da je ipak shvatila da to Novaku mnogo znači. Pročitajte i… Prekopirajte stil Jelene Đoković Na kraju se i našalila na Ivanovićev račun koji ju je prozvao što je obukla crno-belu haljinu, a ne crveno-belu, kako je njemu po volji: “Nabacuješ se mnogo ženama. Ja sam rešila da te odbijem”. U lepom društvu… Jelena Djoković i Boris Beker. (Foto: Instagram/veceivan)

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Povezane vesti

Pogledajte specijalna kolica uz koja majka sa invaliditetom može da prošeta svoju bebu

Izvor: Lepota i zdravlje, 04.Okt.2015

Šarina Džouns je imala samo pet godina kada je slučajno upucana na ulici i tako izgubila mogućnost da hoda. Trideset godina kasnije ova hrabra žena odlučila je da osnuje porodicu, ali problem koji ju je konstantno brinuo bilo je to kako će uopšte moći svoje dete da vodi u šetnju kada ni ona...

Nastavak na Lepota i zdravlje...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.