Jelena Đoković predstavila novu frizuru  i zasmijala fanove (FOTO)

Izvor: Nezavisne Novine, 11.Sep.2015, 12:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena Đoković predstavila novu frizuru i zasmijala fanove (FOTO)

Novak Đoković, najbolji srpski i svetski teniser, bori se u Njujorku na US Openu za još jedan trofej iz gren-slem serije. Naravno, na tribinama mu najveću podršku pruža supruga Jelena.

Novak je u četvrtfinalu pobjedio Felisijana Lopeza, a u jednom trenutku se toliko iznervirao da je skinuo majicu kao pred tuču i žestoko opsovao na srpskom. >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << Jelena je bila komentator na tom meču, a na pitanje novinara da prevede suprugove bezobrazne reči ona je simpatično odreagovala smiješeći se.

Fanovi poznatog para su primjetili još jednu novinu. Jelena Đoković je svijetu predstavila novu pletenicu iz svoje bogate kolekcije frizura.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   US Open

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.