Jelena Đoković: Ovako izgleda beba ajkule! (FOTO)

Izvor: Story, 04.Feb.2016, 16:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena Đoković: Ovako izgleda beba ajkule! (FOTO)

Humanitarka Jelena Đoković, supruga teniserskog asa Novaka Đokovića, podelila je jedno veoma zanimljivo iskustvo sa javnošću i dodala da je zahvalna na tome... Evo zašto!

Foto: Instagram

Jelena Đoković nas često obraduje motivacionim porukama punim pozitivnih vibracija, kao i nekim momentom iz njenog Novakovog doma.

Ovoga puta oduševila nas je prizorom iz Oceanographic muzeja.

Jelena Đoković u zagrljaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << sa Novakom: Poslednjih nekoliko sati pred viđanje sa njim prolaze mi kao večnost!

- Zar nije divno što smo svakoga dana u prilici da naučimo nešto novo? Danas sam naučila mnogo zanimljivosti o ribama u Oceanographic muzeju. Ali, ovo je ostavilo najjači utisak na mene. To što ovde vidite je buduća ajkula. Ovo je jaje (poznati je kao torbica morske sirene đavolja torbica, kada je prazno) a unutra je beba ajkule!

Ne mogu da verujem da sam bila u prilici da vidim ovo! Gnjurim, ali nikada ne bih dotakla ribu ili koral i bilo mi je čudno da posmatram ovo iz rođene ruke, ali u isto vreme... Toliko sam zahvalna na ovakvom iskustvu!

Inače, one su zdrave, rastu dobro i ovde lepo edukuju narod o ajkulama i drugim ribama. Bilo kako bilo, obećala sam da ću podeliti malo ove atmosfere iz edukativnih razloga. Svi treba da učestvujemo u očuvanju prirode. Dobro obavešteni
- napisala je Jelena uz ovu čudesnu fotografiju.

A photo posted by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) on Feb 4, 2016 at 4:51am PST
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.