Istomin: Žao mi je Novaka, baš sam dobro igrao

Izvor: B92, 19.Jan.2017, 10:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Istomin: Žao mi je Novaka, baš sam dobro igrao

Uzbekistanac Denis Istomin bio je zadužen za jedno od najvećih teniskih iznenađenja veka, a nakon što je izbacio Novaka Đokovića rekao je da mu je pomalo i žao.

"Žao mi je Novaka. Baš sam dobro igrao, sam sam sebe iznenadio", rekao je Istomin na terenu posle velike pobede u drugom kolu.

Teniser koji se nalazi van najboljih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sto na svetu je teško nalazio reči posle najvećeg trijumfa u karijeri, što je i priznao Džimu Kurijeru.

Istomin kaže i da je imao problema sa grčevima još posle trećeg seta, a meč je trajao čitavih pet sati i pet setova - 7:6:(8), 5:7, 26, 7:6(5), 6:4.

"Imao sam grčeve u jednoj nozi od trećeg seta, ali sam se držao. Što se mog fizičkog stanja za meč tiče, bilo je uobičajeno", kaže Istomin.

Kurijer je na to rekao da je "bez uvrede, delovao mnogo bolje nego uobičajeno".

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novače, izvini! Sjajna izjava Uzbekistanca koji je priredio najveću senzaciju na Australijan Openu

Izvor: Telegraf.rs, 19.Jan.2017

Uzbekistanac Denis Istomin zaslužan je za najveće iznenađenje na Grend slem turnirima poslednjih godina, ujedno je ostvario najvažniju pobedu u karijeri trijumfom protiv dvostrukog uzastopnog šampiona australijan Opena Novaka Đokovića...Niko, ama baš niko nije očekivao da će 117. teniser na...

Nastavak na Telegraf.rs...

(VIDEO) DŽENTLMENSKI GEST UZBEKISTANCA: Istomin pobedio Đokovića, a onda je izjavom oduševio sve

Izvor: Kurir, 19.Jan.2017

...Đoković je šest puta osvajao titulu u Melburnu, ali je 111 teniser sveta slavio posle pet setova.."Žao mi je Novaka Baš sam dobro igrao, sam sam sebe iznenadio", rekao je Istomin i priznao d aje imao problema sa grčevima posle trećeg seta i dodao:.."Imao sam grčeve u jednoj nozi od trećeg...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.