Ima vremena za sve: Nole sa sinom i suprugom u prirodi! (foto)

Izvor: Svet, 05.Jul.2015, 22:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ima vremena za sve: Nole sa sinom i suprugom u prirodi! (foto)

Novak Đoković, najbolji svetski teniser postavio je na svoj profil na tviteru fotku kako u prirodi uživa sa sinom Stefanom i suprugom Jelenom.
“Mali moj Simba! Kralj lavova. Ponosan na vreme sa porodicom”, napisao je Nole, očigledno aludirajući na čuveni crtać.
My little Simba! #TheLionKing #Proud #Familytime pic.twitter.com/6cHkH01vHW
Novak Djokovic >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << (@DjokerNole) July 5, 2015

Inače, svetski reket broj jedan, danas je imao slobodan dan na najprestižnijem turniru na Vimbldonu, a sutra igra protiv Južnoafrkanca Kevina Andersona treći meč na terenu broj jedan, na kojem program počinje u 14 sati.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Tenis

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ima vremena za sve: Nole sa sinom i suprugom u prirodi! (foto)

Izvor: Scandal.rs, 05.Jul.2015

Novak Đoković, najbolji svetski teniser postavio je na svoj profil na tviteru fotku kako u prirodi uživa sa sinom Stefanom i suprugom Jelenom...“Mali moj Simba! Kralj lavova. Ponosan na vreme sa porodicom”, napisao je Nole, očigledno aludirajući na čuveni crtać...My little Simba! #TheLionKing...

Nastavak na Scandal.rs...

Na terenu Nole i sestre Vilijams

Izvor: Nezavisne Novine, 06.Jul.2015, 06:44

Prvi teniser svijeta Novak Đoković, Rodžer Federer, Marin Čilić, Endi Mari, Jelena Janković, sestre Venus i Serene Vilijams, i to na suprotnim stranama terena, samo su neki od asova koje ćemo danas gledati na Vimbldonu...Đoković (prvi nosilac) će u četvrtom kolu igrati sa Kevinom Andersonom...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.