Ima vremena za sve: Nole sa sinom i suprugom u prirodi! (foto)

Izvor: Scandal.rs, 05.Jul.2015, 22:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ima vremena za sve: Nole sa sinom i suprugom u prirodi! (foto)

Novak Đoković, najbolji svetski teniser postavio je na svoj profil na tviteru fotku kako u prirodi uživa sa sinom Stefanom i suprugom Jelenom.

“Mali moj Simba! Kralj lavova. Ponosan na vreme sa porodicom”, napisao je Nole, očigledno aludirajući na čuveni >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << crtać.

My little Simba! #TheLionKing #Proud #Familytime pic.twitter.com/6cHkH01vHW

Novak Djokovic (@DjokerNole) July 5, 2015

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Novak Đoković: Stefan je moj mali Simba! (FOTO)

Izvor: Story, 06.Jul.2015, 09:33

Na svom Instagram profilu Novak je podelio fotografiju na kojoj je pokazao koliko mu prija odmor od napornih mečeva na Vimbldonu..Novak, Stefan Đoković..Malo-malo pa nas Novak obraduje nekom porodičnom fotografijom na kojoj je glavni akter upravo njegov maleni sin Stefan...Iako trenutno ima mnogo...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.