Hrvatski mediji napali Đokovića zbog „Vidovdana“: Pevao četničke pesme!?

Izvor: Večernje novosti, 14.Feb.2016, 02:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hrvatski mediji napali Đokovića zbog „Vidovdana“: Pevao četničke pesme!?

Odlučio je Novak Đoković da podrži klub koji voli, došao je na utakmicu Crvene zvezde i Cedevite (94:74) i bio uz ekipu u velikoj pobedi. Ali, ono što su hrvatski mediji, tačnije ono što je „Jutarnji list“ uz pomoć „Sportskih novosti“ napisao posle toga je zaista nečuveno. Zahtevali su od ATP-a da kazni Novaka, ali i od Evrolige da izbaci Crvenu zvezdu iz tog takmičenja, zbog uvredljivih pesama >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << na račun Hrvatske koje su pevali navijači crveno-belih. A, u svemu tome se našao i Nole koji jeste pevao, ali samo i isključivo navijačke pesme koje nisu pogrdne, a snimak koji su objavili pod naslovom „Orgije primitivizma, Đoković protiv Cedevite peva četničke pesme sve govori“. Naime, na istom tom snimku se jasno vidi prvi reket planete koji peva tradicionalnu pesmu „Vidovan“. Da stvar bude još nejasnija, u tekstu su provukli izjavu kapitena Cedevite Mira Bilana koji je pohvalio atmosferu. - Da imamo upola ovakav domaći teren, dobili bismo daleko više utakmica u Evroligi. Autoru teksta je izgleda toliko zasmetala ubedljiva pobeda Zvezde i podrška najboljeg tenisera sveta da je na kraju teksta napisao „Ako je Šimunić zbog gluposti na „Maksimiru“ suspendovan doživotno onda bi Zvezdu trebalo izbaciti iz Evrolige, a ATP bi Novaka trebalo bar novčano da kazni, jer je primećen kako u jednom momentu peva „Stražama generala Draže“ – navodi autor koji gotovo sigurno nije bio među predstavnicima medija u „Pioniru“.PROČITAJTE JOŠ: * Zvezda polovična na pripremama: Savladali Kubanj, izgubili od Urala * Partizan i Teleoptik odigrali zanimljiv dvomeč: Raspucani crno-beli * Preminuo Trifon Ivanov * Mihajlović: Želim da vratim Milan tamo gde mu je mesto * Čović: Nema razloga za nervozu, licence ne postoje * Obradović još ne otkriva karte: Svi, osim Janka, su u konkurenciji * Španovićeva sve bliža nacionalnom rekordu
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Crvena Zvezda

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

"Grmljavina" u Pioniru

Izvor: RTS, 14.Feb.2016

. Navijači Crvene zvezde su još jednim spektaklom, sjajnom atmosferom u kojoj su učestvovali svi, počev od Novaka Đokovića, Dejana Stankovića, Marka Pantelića, Filipa Krajinovića.. pokazali zašto se o utakmicama crveno-belih priča u Evropi ..

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.