Izvor: Blic, 25.Sep.2016, 22:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HIT Ovako Đoković peva narodnjake

Prvi reket sveta Novak Đoković stigao je, pre nekoliko dana u pratnji supruge Jelene i sina Stefana u rodni grad, gde je bio gost na venčanju jednog prijatelja.

A sudeći po fotografijama i snimcima koji su se ubrzo našli na društvenim mrežama, Đoković se odlično proveo na svadbi, pa je u jednom trenutku i zapevao.

Pogledajte kako zvuči pesma "Luckasta si ti" u izvedbi Đokovića i veselih svatova poslušajte ovde:
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Kad Đoković čuje ovaj narodnjak zapeva što glasnije može (VIDEO)

Izvor: B92, 26.Sep.2016, 09:38

Najbolji srpski teniser i prvi reket sveta, pre nekoliko dana zajedno sa suprugom Jelenom i sinom Stefanom posetio je u rodni grad i bio gost na venčanju prijatelja...Fotografije i snimci sa svadbe su se za kratko vreme proširli na društvenim mrežama jer su svi želeli da vide – kakav je Nole na...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.