Gagi Jovanović otkriva za Blic: Novak će glumiti u komediji

Izvor: Blic, 04.Mar.2015, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gagi Jovanović otkriva za "Blic": Novak će glumiti u komediji

Teniser broj jedan uskoro možda i vrhunski glumac. Novak Đoković je, znamo svi, talentovan imitator. Kako stvari stoje, neće imati problem da nađe angažman ni u pozorišnom svetu.

Đoković je nedavno u Dubaiju otkrio da naš poznati glumac Dragan Jovanović sprema predstavu na temu tenisa i Dejvis kupa, čiji će glavni junak, pogađate, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << biti baš najbolji teniser sveta Novak Đoković. I kako stvari stoje, grudva je krenula sa vrha snežnog brda, a vrlo brzo bi mogla da se pretvori u lavinu.

Dragan Jovanović Gagi, inače veliki poklonik tenisa, u razgovoru za „Blic“ je poručio da zaista sprema iznenađenje za sve.

Budućnost  na daskama

I ranijih godina Novaka su vezivali sa raznim glumačkim projektima i filmovima, ali ne i sa pozorištem. Očigledno je da nedostatak vremena utiče na realizaciju i tih ambicija, mada bi Novak, generalno, voleo da se okuša i na tom polju.

- Izuzetno me privlači pozorište, posebno volim komedije - rekao je nedavno prvi teniser sveta.

- Ideja svakako ima, ali prvo moram do kraja da je otkrijem sebi kako bi je otkrio drugima! Generalna zamisao je da se predstava postavi na teniski teren, ali postoje i neke druge kombinacije. Videćemo još, radićemo na tome. Ipak, sve je u idejnoj fazi - kaže Jovanović.

Junak brojnih predstava i serije „Moj rođak sa sela“ kaže da bi sa Novakom sve išlo glatko.

- Ja volim da igram tenis, Nole voli da glumi i dobar je i u tome, pa što da ne spojimo lepo s korisnim. Verujem da bi to bila urnebesna komedija u kojoj bismo svi uživali.

Jovanović će morati detaljno da prati teniska dešavanja i Novakov kalendar.

- Morali bismo da nađemo period kada ima najviše slobodnog vremena kako bismo spremali predstavu i vršili probe. Dakle, da sve bude u tom nekom periodu, i probe i predstava i eventualno neka repriza. E sad, ako predstava bude uspešna i bude bila potrebna turneja, boleće nas glava, jer ne znam kako bismo to izveli zbog njegovih obaveza - kaže popularni srpski glumac.

Jovanović kaže da pomno prati Novakove igre.

Na opasku da je na terenu tako opušten i siguran, možda i zbog toga što je nedavno bio akter predstave „Čikaške perverzije“, srpski glumac je poručio:

- Ako je to razlog jeste, onda super! Samo nek tako nastavi, neće biti problema jer i ovako mu, u devedeset odsto slučajeva, niko ne može ništa - zaključio je Jovanović.
Pogledaj vesti o: Dejvis kup

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novak će igrati u komediji o Dejvis kupu

Izvor: Blic, 04.Mar.2015

Teniser broj jedan uskoro možda i vrhunski glumac. Novak Đoković je, znamo svi, talentovan imitator. Kako stvari stoje, neće imati problem da nađe angažman ni u pozorišnom svetu...Đoković je nedavno u Dubaiju otkrio da naš poznati glumac Dragan Jovanović sprema predstavu na temu tenisa i Dejvis...

Nastavak na Blic...

Počinje i sa glumom: Novak Đoković će igrati u komediji o Dejvis kupu

Izvor: Svet, 04.Mar.2015

Teniser broj jedan, Novak Đoković,  uskoro bi mogao da postane i vrhunski glumac, pa će se kao veoma talentovan imitator, odlično snaći u pozorišnom svetu.. Đoković je nedavno u Dubaiju otkrio da naš poznati glumac Dragan Jovanović sprema predstavu na temu tenisa i Dejvis kupa, čiji će glavni...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.