(FOTO) OPA: Evo šta je Novak napisao posle pobede nad Nadalom

Izvor: Kurir, 03.Jun.2015, 18:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(FOTO) OPA: Evo šta je Novak napisao posle pobede nad Nadalom

Đoković je posle pobede nad devetostrukim osvajačem Rolan Garosa imao zanimljivu poruku za navijače, koji su gledali TV prenos

Srpski teniser Novak Đoković pobedio je Španca Rafaela Nadala u četvrtfinalu Rolan Garosa - 7:5, 6:3, 6:2. Prvi reket sveta se plasirao u polufinale u kome će se u petak sastati sa pobednikom duela Endi Marej - David Ferer, koji je u toku.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << />Posle meča u kom je skinuo krunu "kralju šljake" i "kralju Rolan Garosa", novak je uz potpis na kameri napisao:

"Opa"

Prvi put u njihovom sedmom duelu na pariskoj šljaci pobedio je Novak i skinuo sa trona devetostrukog pobednika Rolan Garosa, koji baš danas proslavlja 29. rođendan. Ali, posle pada sa prestola, sigurno mu nije bilo do slavlja...

OPA!!! #RolandGarros 2015 IDEMOOOOO
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.