FOTO: Novak oduševljen, svetski šampion navijao za njega u Madridu

Izvor: Vesti-online.com, 05.Maj.2016, 21:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FOTO: Novak oduševljen, svetski šampion navijao za njega u Madridu

Gde god se pojavi najbolji teniser sveta Novak Đoković izaziva pažnju, pa je takav slučaj i u Madridu gde se ove nedelje održava turnir iz Masters serije.

Srbin je iskoristio priliku da prethodne večeri skokne do stadiona Santjago Bernabeu kako bi uživo gledao meč između Reala i Mančester Sitija, a u četvrtak mu je istom merom uzvratio Toni Kros koji je gledao njegov meč protiv Roberta Bautiste-Ahuta.

Uz zajedničku fotografiju Novak je >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << iskoristio priliku da se zahvali na podršci nemačkom reprezentativcu i fudbaleru "kraljevskog kluba" na pruženoj podršci.

Look who returned a visit and came to support me today! ?? Thanks man! @ToniKroos pic.twitter.com/B9XdBCFWmI— Novak Djokovic (@DjokerNole) May 5, 2016

Đoković je u meču 3. kola savladao Bautistu-Ahuta sa 6:2, 6:1, ali još uvek nije poznato ko će mu biti rival u četvrtfinalu pošto meč između Miloša Raonića i Žoa-Vilfrida Conge još nije završen. Ono što je poznato je da će četvrtfinalni meč biti odigran u petak sa početkom od 21.30 sati po srednjeevropskom vremenu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Tenis

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.