Evo kakav “dres” je Lakost spremio za Novaka za Vimbldon

Izvor: Vesti-online.com, 23.Jun.2017, 06:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo kakav “dres” je Lakost spremio za Novaka za Vimbldon

Poznato je da Vimbldon ima posebna pravila kada je odevanje tenisera i teniserki u pitanju i da mora da preovladava bela boja, što svojevremeno nije odgovaralo svim igračima, a među njima je i sadašnji trener Novaka Đokovića Andre Agasi.

Za razliku od njega dobri momak iz Beograda se uvek pridržavao pravila, a njegov novi sponzor - kompanija Lakost >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << spremila mu je zanimljivu opremu za turnir u Londonu.

Na polo majici sa kragnom na dva dugmeta uz logo kompanije, čuvenog krokodila, nalaze se i crno-bele štrafte nalik na dirke na klaviru. Majice se već nalaze u prodaji i dena im je 90 evra.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.