EVO ŠTA PIŠU SVETSKI MEDIJI: Svi u ČUDU, Španci se OBRADOVALI, a Britanci LIKOVALI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jan.2017, 14:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EVO ŠTA PIŠU SVETSKI MEDIJI: Svi u ČUDU, Španci se OBRADOVALI, a Britanci LIKOVALI!

Eliminacija Novaka Đokovića udarna vest.

Svetski mediji bruje o šokantnoj eliminaciji Novaka Ðokovića u drugom kolu Australijan opena od Uzbekistanca Denisa Istomina, ocenjuju da je u pitanju jedna od najvećih senzacija ikad u belom sportu

OTVORIO DUŠU SRPSKIM NOVINARIMA: Nole posle svega ima samo JEDNU ŽELJU (FOTO)

Rojters navodi da je Istomin odigrao meč života i da je ovo Ðokoviću najranije ispadanje u Melburnu posle debija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 2006. kada je poražen od Safina.

Internet Marketing https://t.co/BGDTOXMDdv #Top_Stories Rivals now have more belief, admits Novak Djokovic - Times… https://t.co/07nYzLSoak pic.twitter.com/Z6nVpDNi2e

— SKKBDMS Tech Media (@skkbdms) January 19, 2017

ESPN podseća da je Ðoković rekorder po broju titula u Melburnu, zajedno sa Rojem Emersonom, po šest.

JEDVA DOČEKAO: Pogledajte reakciju Matsa Vilandera posle Noletove eliminacije u Melburnu (FOTO)

ŠOKIRANOM BEKERU JE SVE JASNO: Novak je zbog OVOGA bio OSUĐEN na poraz (FOTO)

- Istomin je tek drugi put u karijeri dobio igrača iz top 10, a Ðoković prvi put na gren slemovima izgubio od igraca koji je van top 100. Očigledno je da je posle kompletiranja gren slemova prošle godine na Rolan Garosu Ðoković u velikom padu i da je neizvesno šta će biti dalje - piše ESPN.

¿Qué dijo @DjokerNole luego de su eliminación en el #AusOpen?. Por @DamiTiscornia. https://t.co/GURypvxNvM pic.twitter.com/guHbr4F5eS

— Ubitennis en Español (@ubitennisenesp) January 19, 2017

Nemački Bild na naslovnoj strani sajta piše od Ðokovićevoj eliminaciji uz opširnu analizu Borisa Bekera, doskorašnjeg trenera srpskog asa, koji je pre 20 godina, takođe kao branilac titule, ispao na startu Melburna i sigurno zna kakav je osećaj.

Hrvatski Jutarnji list uz naslov "Jedna od najvećih senzacija ikad" donosi detaljan izveštaj i navodi da "Srbin ne pamti ovakav poraz u karijeri".

Novak Djokovic upset by Denis Istomin in second round of Austrailian Open https://t.co/1YlJDcB4Oh pic.twitter.com/AZzEvOufWU

— UPI Sports (@UPIsports) January 19, 2017

Jedino se španska Marka nada da je eliminacija Ðokovića prilika za Rafaela Nadala, s obzirom na to da je šampion iz 2009. godine bio "projektovani" rival srpskog tenisera u polufinalu.

- Kakvo iznenađenje, šestostruki šampion Melburna ispao je od 117. igraca na svetu. Ovo je prvi put da Ðoković ispadne tako rano još od Vimbldona 2008. i poraza od Marata Safina - napisao je BBC uz konstataciju da je pred Endijem Marejem neverovatna prilika da konačno osvoji Australijan open posle pet izgubljenih finala, čak četiri od Ðokovića.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.