Đokoviću zabranjen bicikl na Vimbldonu

Izvor: B92, 27.Jun.2016, 11:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đokoviću zabranjen bicikl na Vimbldonu

Najboljem svetskom teniseru Novaku Đokoviću zabranjena je vožnja biciklom po kompleksu "Ol Ingland Kluba" na Vimbldonu.

On je "kažnjen" nakon što je prošle nedelje zamalo izbegao sudar sa dostavnim vozilom, prenosi Dejli Mejl.

Poznato je da je Đoković veliki ljubitelj vožnje bicikla, pa je tako u sklopu kondicionih priprema vozio po kompleksu, ali je upravljao biciklom kada je oko terena bio prisutan veliki broj vozila, pa su mu organizatori zbog sopstvene >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sigurnosti zabranili da vozi.

Organizatori su se na taj potez odlučili jer ne mogu da dopuste da neki incident ugrozi učestvovanje Đokovića na Vimbldonu, a kako list navodi, srpski teniser bio je nezadovoljan zbog odluke.

Đoković odbranu Vimbldona počinje u utorak od 14 sati, protiv domaćeg tenisera DŽejsma Varda.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Incident

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Đokoviću zabranjen bicikl na Vimbldonu

Izvor: OkRadio.rs, 27.Jun.2016

Najboljem svetskom teniseru Novaku Đokoviću zabranjena je vožnja biciklom po kompleksu "Old Ingland Kluba" na Vimbldonu. On je "kažnjen" nakon što je prošle nedelje zamalo izbegao sudar sa dostavnim vozilom, prenosi Dejli Mejl. Poznato je da je Đoković veliki ljubitelj vožnje bicikla, pa...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.