Đokovićev tim o učešću u Madridu: Novak još nije doneo odluku...

Izvor: MozzartSport.com, 27.Apr.2015, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đokovićev tim o učešću u Madridu: Novak još nije doneo odluku...

"Obe opcije su još moguće. Do kraja nedelje će se znati da li igra ili ne", saopšteno je medijima iz tima srpskog asa za odnose sa javnošću

Ugledna španska Marka objavila je vest da će Novak Đoković propustiti masters u Madridu između 1. i 10. maja, kako bi spreman dočekao Rolan Garos, ali je tu vest donekle demantovao tim najboljeg tenisera sveta zadužen za odnose sa javnošću.
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << />
Saopšteno je da odluka povodom učešća srpskog asa na turniru u glavnom gradu Španije još nije doneta.

"Novak Đoković još nije doneo odluku da li će igrati u Madridu ili ne. Obe opcije su još moguće. Do kraja nedelje će se znati da li igra ili ne", saopšteno je medijima, a prenosi poratal Mondo.

Ono što je najvažnije za Đokovića jeste da mu se neće oduzimati bodove ukoliko bude preskočio turnir u Madridu, jer ni prošle godine nije učestvovao zbog povrede.

(FOTO: Action images)
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.