Đoković zapevao: O problemima neću da pričam

Izvor: N1 televizija, 30.Avg.2016, 05:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković zapevao: O problemima neću da pričam

Najbolji teniser sveta Novak Đoković bio je raspoložen posle pobede nad Jiržijem Janovicem na startu US Opena.

Srpski igrač je čak i otpevao nekoliko stihova Fila Kolinsa, koji je učestvovao u ceremoniji svečanog otvaranja turnira, a o eventualnim problemima sa rukom nije želeo da priča.

"Bilo je sjajno vratiti se ovde, večernje sesije na ovom stadionu su nešto najbolje >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << na svetu. Nadam se da ste zabavljali", rekao je Novak pre nego što je zapevao i dobio ovacije publike na "Artur Eš" stadionu.

"Izvinite, ali morao sam, obećao sam sebi da ću ovo da uradim".

Izvor: Youtube

Prvi igrač sveta je naveo da nije lako igrati na vrhunskom nivou tokom čitave godine, a o medicinskom taj-autu i masaži mišića desne ruke nije mnogo pričao.

"Ima dana i nedelja kada ne možete da date 100 odsto mogućnosti. Ne mislim da je potebno da pričam o medicinskom tajm-autu. Pobedio sam, prošao sam, idemo dalje. Dobro je što sam prebrodio ovaj dan".

Novak je delimično zadovoljan kako je odigrao prvi meč posle eliminacije u 1. kolu Olimpijskih igara u Rio de Žaneiru.

"Bio je to dobar nastup, pogoroto treći i četvrti set. Jirži je nepredvidiv teniser, ima jak servis i kada loptica dolazi tom brzinom možeš samo da se moliš da je vratiš kako treba. Generalno, bio je dobar meč".

Srbin na "Artur Ešu" ima skor 20-1 kada su u pitanju dueli u večernjem terminu.

"Osećam se kada zakoračim ovde kao da sam u mračnom tunelu, ali uvek postoji svetlost, a "Artur Eš" je to svetlo na kraju tunela", istakao je Đoković, koji će se u 2. kolu sastati sa Čehom Jiržijem Veselim.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.