Đoković u Istbornu kreće od drugog kola

Izvor: Večernje novosti, 24.Jun.2017, 16:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković u Istbornu kreće od drugog kola

Najbolji srpski teniser je slobodan na startu, dok će u drugoj rundi igrati sa boljim iz meča Veselog i kvalifikanta. Lajović protiv Šardija Najbolji srpski teniser Novak Đoković započeće turnir u Istbornu u drugom kolu protiv pobednika duela između Čeha Jana Veselog i kvalifikanta.Đoković koji je dobio "vajld kard" odradio >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << je danas prvi trening u Istbornu, a turnir će mu poslužiti da se navikne na travnatu podlogu uoči Vimbldona.Pored Novaka, na turniru učestvuje i Dušan Lajović koji na startu igra sa Žeremijem Šardijem (Francuska). Ukoliko ga savlada igraće sa trećim nosiocem Džonom Iznerom (SAD).Turnir u Istbornu igra se za nagradni fond od 635.660 evra.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đoković u Istbornu od drugog kola

Izvor: RTS, 24.Jun.2017

. Najbolji srpski teniser Novak Đoković započeće turnir u Istbornu u drugom kolu, i to duelom protiv boljeg iz meča Jana Veselog i kvalifikanta.

Nastavak na RTS...

Đoković u Istbornu kreće od drugog kola

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Jun.2017

Najbolji srpski teniser Novak Đoković započeće turnir u Istbornu u drugom kolu protiv pobednika duela između Čeha Jana Veselog i kvalifikanta...Đoković koji je dobio "vajld kard" odradio je danas prvi trening u Istbornu, a turnir će mu poslužiti da se navikne na travnatu podlogu uoči Vimbldona...Turnir...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.