Đoković se pridružio timu Srbije u Kraljevu

Izvor: Studio B, 03.Mar.2015, 18:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković se pridružio timu Srbije u Kraljevu

Dejvis kup reprezentacija Srbije od danas je kompletna pošto je u Kraljevo doputovao najbolji teniser sveta Novak Đoković.

Odmah po dolasku Đoković je u Hali sportova održao prvi trening, zajedno sa Nenadom Zimonjićem, koji je takođe danas stigao u Kraljevo, u kojem će biti održan meč prvog kola Dejvis kupa protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << reprezenzacije Hrvatske.

Selektor Bogdan Obradović rekao je novinarima da je srećan zbog činjenice da su svi srpski teniseri na okupu.

„Nadam se da će sve proteći u rutinskom radu, kao i svaki put. Važno je da smo na okupu, da je dobra energija i atmosfera. Imali smo zajednički ručak i svi momci su bili nasmejani. Danas su Novak i Nenad zajedno odradili trening", izjavio je Obradović.

On je ocenio da su srpski teniseri u dobroj formi i da misli da će svi biti spremni.

"Svi naši teniseri mogu igrati dubl u tandemu sa Zimonjićem, čak i Đoković", kazao je Obradović.

Meč prvog kola Svetske grupe Dejvis kupa između Srbije i Hrvatske igra se u Kraljevu od 6. do 8. marta. 
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

"Kralj" u Kraljevu

Izvor: Vesti-online.com, 03.Mar.2015

Dejvis kup reprezentacija Srbije od je kompletna pošto je u Kraljevo doputovao najbolji teniser sveta Novak Đoković...Odmah po dolasku Đoković je u "Hali sportova" održao prvi trening, zajedno sa Nenadom Zimonjićem, koji je takođe stigao u Kraljevo, u kojem će biti održan meč prvog kola Dejvis...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.