Izvor: Politika, 31.Okt.2014, 23:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković rutinskom igrom pobedio Mareja za polufinale

PARIZ – Najbolji teniser sveta Novak Đoković plasirao se u polufinale masters turnira u Parizu savladavši večeras u četvrtfinalnom meču Britanca Endija Mareja sa 2:0 u setovima - 7:5, 6:2.

Đoković je lakše nego što se očekivalo pobedio velikog rivala. Samo u prvom setu vođena je ravnopravna borba, a srpski as u nastavku je potpuno dominirao.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << />
Početni deo susreta nije doneo nijedan brejk, osvojio ga je Đoković za vođstvo u setovima, dok je u nastavku viđeno čak četiri.

Prvo je Marej poveo na protivnički servis sa 2:1, ali je Đoković pravovremeno stabilizovao igru i odmah uzvratio za prednost od 4:2, koju je rutinski sačuvao do kraja duela.

Bila je ovo 15. pobeda srpskog tenisera nad Britancem u njihovom 23. međusobnom okršaju.

U borbi za finale Đoković čeka boljeg iz večerašnjeg duela u kojem se sastaju Španac David Ferer i Japanac Kei Nišikori.

Masters u Parizu igra se za ukupan nagradni fond od 3,45 miliona evra.

Tanjug

objavljeno: 31.10.2014.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Politika...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.