Đoković rutinski preko Sepija do osmine finala US Opena

Izvor: Press, 05.Sep.2015, 15:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković rutinski preko Sepija do osmine finala US Opena

Najbolji teniser sveta Novak Đoković ,plasirao se u osminu finala Otvorenog prvenstva SAD savladavši večeras Italijana Andreasa Sepija u tri seta - 6:3, 7:5, 7:5.
        Đoković je rutinskom igrom došao do očekivane pobede nad Italijanom, ukupno 11. u isto toliko njihovih dosadašnjih međusobnih duela. Iako nije igrao na prepoznatljivom nivou, ono što je pružio bilo je dovoljno >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << da Sepi ni ne pomisli na eventualno iznenađenje. Trenutno 25. teniser sveta uložio je maksimum truda, ponajviše zbog želje da konačno prekine "crnu seriju" u duelima sa Đokovićem. Posebno dobar bio je u drugom i trećem setu, ali je srpski as redovno pronalazio rešenja da uzvrati i preuzme kontrolu meča u kojem nije bilo previše uzbuđenja. Sepijev novi poraz najavljen je u trećem gemu trećeg seta, kada je Đoković brejkom poveo sa 2:1, situacija je malo zakomplikovana time što je Italijan na isti način uzvratio u 10. gemu za izjednačenje (5:5), ali je srpski teniser sačuvao koncentraciju. Odmah je oduzeo servis protivniku za vođstvo od 6:5 i potom okončao duel nakon dva sata i 28 minuta borbe, iskoristviši prvu meč loptu.Srpski teniser u osmini finala čeka pobednika susreta u kojem igraju Belgijanac David Gofan i Španac Roberto Bautista Agut.


 
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Tenis

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.