Miler namučio Đokovića, Štjepanek protivnik u trećem kolu

Izvor: RTS, 27.Jul.2016, 18:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miler namučio Đokovića, Štjepanek protivnik u trećem kolu

Novak Đoković savladao Žila Milera sa 2:0 (7:5, 7:6) u drugom kolu Rodžers kupa u Torontu. Protivnik u osmini finala je Radek Štjepanek, a meč se igra u četvrtak.

Teže nego što je to bilo očekivano, Novak Đoković se plasirao u osminu finala >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Rodžers kupa u Torontu. Najbolji teniser sveta je u dva seta (7:5, 7:6 /7:3/) savladao Žila Milera iz Luksemburga.
Miler je odigrao veoma dobar meč, dok se u igri Novaka Đokovića vidi da je napravio pauzu od poraza u trećem kolu Vimbldona.
U prvom setu viđena je ravnopravna borba, sve do 5:5, kada je Đoković iskoristio prvu brejk loptu u meču i oduzeo servis svog rivala.
U narednom gemu Novak lako osvaja svoj servis i dolazi do prvog seta - 7:5.
Drugi set doneo je još zanimljiviju igru. Đoković već na početku drugog seta pravi brejk, ali Miler već u narednom uzvraća istom merom.
Posle nekoliko sigurnih servisa na obe strane, Novak još jednom pravi brejk za vođstvo od 5:4 u drugom setu.
Kada se činilo da je sve već gotovo, Miler ponovo podiže nivo igre i još jednom uzvraća brejkom.
Stiglo se do taj-brejka drugog seta, gde je teniser iz Luksemburga imao mini-brejk prednosti, ali je Đoković brzo ušao u seriju poena i stigao do pobede.
Novakov protivnik u osmini finala u četvrtak biće Radek Štjepanek, sa kojim najbolji teniser sveta ima više nego pozitivan skor - jedanaest pobeda i samo jedan poraz.
Ovako je protekao meč između Đokovića i Milera:
20.57 - Kraj, Đoković osvaja taj-brejk rezultatom 7:3 i uspeva da se plasira u osminu finala Mastersa u Torontu, gde će mu rival biti Radek Štjepanek.
20.49 - Pobednika drugog seta, nadamo se i meča, odlučiće taj-brejk.
20.41 - Miler pravi brejk i uspeva da produži meč na Centralnom terenu - 5:5.
20.37 - Novak još jednom oduzima Mileru servis u drugom setu i u narednom gemu će servirati za plasman u treće kolo Rodžers kupa.
20.17 - Miler se ne predaje već uzvraća udarac, pravi brejk - 2:2.
20.10 - Novak pravi brejk već na početku drugog seta, vodi sa 2:1 i ima servis.
19.57 - Đoković bez problema osvaja svoj servis, samim tim i prvi set rezultatom 7:5.

19.52 - Novak osvaja protivnikov servis i u narednom gemu će servirati za osvajanje prvog seta - 6:5.
19.31 - Posle šest odigranih gemova, nema brejka - 3:3.
19.14 - Počeo je meč na Centralnom terenu, prvi na servisu Žil Miler.
19.05 - Đoković i Miler su na terenu, uskoro očekujemo početak meča.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(VIDEO) NOVAK NA TERENU POSLE 25 DANA: Đoković se vratio pobedom, pao Miler za 3. kolo Rodžers kupa

Izvor: Kurir, 27.Jul.2016

...Đoković će se u 3 kolu sastati sa Čehom Radekom Štepanekom..Đoković se vratio mečevima posle 25 dana, odnosno ovo mu je bio prvi meč od eliminacije sa Vimbldona od Sema Kverija..Novak je kao prvi nosilac bio slobodan u prvom kolu Rodžers kupa, a u drugom je dobio rivala po meri - Milera...

Nastavak na Kurir...

Đoković - Miler 1:0

Izvor: Mondo, 27.Jul.2016

Najbolji teniser sveta počeo nastup na Rodžers kupu u Torontu....Novak Đoković posle 27 dana i senzacionalne eliminacije u trećem kolu Vimbldona ponovo igra zvanični meč!..Njegov prvi rival na Rodžers kupu u Torontu, turniru Masters serije, u sredu rano popodne po lokalnom vremenu je iskusni,...

Nastavak na Mondo...

Đoković skinuo "rđu"

Izvor: Mondo, 27.Jul.2016

Najbolji teniser sveta pobedom počeo nastup na Rodžers kupu u Torontu, ali Žil Miler nije bio lak protivnik...Novak Đoković je u osmini finala Rodžers kupa u Torontu, nakon pobede nad Žilom Milerom u dva neizvesna seta - 7:5, 7:6 (7:3)!..Prvoplasirani na ATP listi tako je slavio i treću pobedu...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.