Đoković protiv Kližana na debiju u Akapulku

Izvor: N1 televizija, 26.Feb.2017, 23:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković protiv Kližana na debiju u Akapulku

Najbolji srpski teniser Novak Đoković sastaće se u prvom kolu turnira u Akapulku sa Slovakom Martinom Kližanom.

Đokovićev potencijalni rival u drugoj rundi biće argentinski teniser Huan Martin del Potro, koji se sastaje sa jednim od kvalifikanata ili laki luzera.

Drugi >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << reket sveta je dobio specijalnu pozivnicu organizatora Meksiko Opena, pa će naredne nedelje odigrati svoj prvi zvanični meč na tlu Južne Afrike.

Novak bi u četvrtfinalu mogao da se sastane sa Nikom Kirjosom iz Australije, a u polufinalu sa Australijancem Dominikom Timom.

U drugoj polovini žreba se, između ostalih, nalaze Španac Rafael Nadal i dvojica hrvatskih tenisera Marin Čilić i Borna Ćorić.

Nadalov rival na startu biće Nemac Miša Zverev, Čilić se sastaje sa Aleksandrom Dolgopolovim iz Ukrajine, a Ćorić sa domaćim igračem Lukom Gomesom. Do hrvatskog duela bi moglo da dođe već u drugom kolu, dok je Nadal moguć rival Čilića ili Ćorića tek u polufinalu.

Turnir u Akapulku igra se za nagradni fond od 1.633.690 dolara, a moći ćete da ga pratite u direktnim prenosima na kanalima Sport kluba.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Đoković protiv Kližana na startu Akapulka

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Feb.2017, 10:48

Srpski teniser Novak Đoković na startu turnira u meksičkom Akapulku sastaće se sa Slovakom Marinom Kližanom, odlučeno je žrebom...Đoković pred prvi nastup u Akapulku dobio je težak žreb, u drugom kolu moguć je sudar sa Argentincem Huanom Martinom Del Portom, koji ga je izbacio sa Olimpijskih...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.