Đoković prihvatio pozivnicu za Istborn

Izvor: N1 televizija, 21.Jun.2017, 12:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković prihvatio pozivnicu za Istborn

Četvrti teniser sveta Novak Đoković prihvatio je specijalnu pozivnicu organizatora turnira u Istbornu, na kome će učestvovati sledeće nedelje u sklopu priprema za Vimbldon.

Ranijih sezona Đoković obično nije igrao turnire na travi pre Vimbldona, ali ove godine se ipak odlučio da napravi presedan.

Posle poraza u četvrtfinalu Rolan Garosa od Dominika Tima, najbolji srpski teniser je imao nekoliko dana više za odmor, koje je iskoristio da >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << poseti Srbiju.

Nakon kraćeg odmora Novak je odlučio da prihvati "vajld-kard" na turniru ATP serije 250, koji se održava na jugu Engleske, kako bi spremniji stigao na travu Vimbldona.

Francuski teniser Gael Monfis je takođe prihvatio poziv organizatora, dok se odogovor Australijanca Nika Kirjosa tek očekuje.

I prvi teniser sveta Endi Mari je posle ranog ispadanja sa turnira u Kvinsu nagovestio da bi mogao da igra sledeće nedelje, ali još nije poznato da li će to biti u Istbornu.

Turnir u Istbornu se igra na travi, nagradni fond je 635,660 evra, a proslednji put je igran 2014. godine kada je slavio Felisijano Lopez.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Tenis

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PREKRŠIO PRAVILO: Nole OVO do sada NIKAD nije uradio pre VIMBLDONA (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jun.2017

Dugo je razmišljao...Novak Đoković igraće na turniru u Istburnu, koji će mu poslužiti kao priprema pred treći grend slem u sezoni - Vimbldon...Srpski as je posled dugog razmišljanja prihvatio specijalnu pozivnicu za turnir na veliko oduševljenje organizatora...KONAČNO PRIZNAO: Marej želi da...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.