Đoković pobedio Bolelija

Izvor: Akter, 06.Okt.2015, 12:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković pobedio Bolelija

Najbolji teniser sveta Novak Đoković plasirao se u osminu finala turnira u Pekingu, pošto je danas savladao Italijana Simonea Bolelija sa 2:0, po setovima 6:1, 6:1

Đoković, koji brani titulu u Pekingu, u narednoj rundi igra protiv Kineza Že Žanga.

Srpski teniser je odlično odigrao prvi set, vrlo brzo je poveo sa 3:0, >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << a potom i sa 5:1, uz dva brejka. Najveća borba u tom delu igre vodila se u sedmom gemu. Prvo je Đoković spasio čak četiri brejk lopte, a zatim je i poveo sa 1:0 iskoristivšu prvu set loptu.

Prva tri gema drugog seta trajala su koliko i ceo prvi set, oko 30 minuta, a Đoković je nakon velike borbe uspeo da oduzme servis Italijanu i povede sa 2:1.

Đoković do kraja seta nije dozvolio Boleliju niti jedan gem, pa se posle sat i 11 minuta igre.

Nastavak na Akter...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.