Đoković plesom do trećeg kola Ju Es opena

Izvor: Akter, 03.Sep.2015, 08:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković plesom do trećeg kola Ju Es opena

Novak Đoković plasirao se danas u treće kolo Otvorenog teniskog prvenstva SAD, pošto je u Drugom kolu savladao Austrijanca Andreasa Hajder-Maurera sa 3:0

U setovima 6:4, 6:1, 6:2.

Đoković je do drugog trijumfa u isto toliko međusobnih okršaja s Austrijancem došao posle sat i 31 minuta igre.

U svom drugom meču na ovogodišnjem Ju Es openu Đoković je igrao veoma agresivno. Ipak, Austrijanac je sve do 10. gema prvog seta bio konkurentan, međutim, >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << od trenutka kada je Đoković napravio prvi brejk i poveo sa 1:0 u setovima, Hajder-Maurer nije uspevao da se vrati u susret.

U drugom i trećem setu Đoković je po dva puta oduzimao servis rivalu koji je zabeležio ukupno 33 neiznuđene greške i samo sedam direktno osvojenih poena.

Đoković je upisao čak 27 vinera, nasrpam 19 neiznuđenih grešaka.

Posle meča u intervjuu na terenu jedno od pitanja bilo je da li je Đoković na tribinama prepoznao jednog navijača koji često prisustvuje mečevima, a teniser je odgovorio da ga je primetio.

Navijač je potom sišao s tribine i pridružio se Đokoviću na terenu i "đuskao" s prvim teniserom sveta, što je publika pozdravila.

Đoković će se u Trećem kolu Ju Es opena sastati sa Italijanom Andreasom Sepijem.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Akter...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.