Đoković pauzira zbog povrede, moguća odluka o otkazivanju učešća sa turnira?

Izvor: Blic, 19.Apr.2014, 22:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković pauzira zbog povrede, moguća odluka o otkazivanju učešća sa turnira?

Srpski teniser Novak Đoković rekao je da će zbog povrede zgloba desne ruke morati da pauzira, a u ovom trenutku ne zna kada će moći da se vrati na teren i da li će morati da otkaže učešće na nekom od predstojećih turnira.

"Dobra stvar je što neće biti potrebna operacija", rekao je Đoković, a stepen povrede biće poznat u nedelju posle pregleda magnetnom rezonancom.

Srpski teniser je objasnio da je na pregledu bio i pre sedam dana, i tada nije >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << bilo nikave rupture.

"Večeras imam zakazan pregled kod lekara, a za sutra mi je zakazana magnetna rezonanca, da bi se utvrdilo da li je povreda pogošrana na ovom turniru", rekao je Đoković.

Naredni turnir na kome bi Đoković trebalo da nastupi je masters u Madridu, koji počinje 5. maja, a on nije mogao da kaže da li će to tada biti spreman.

"To sada nije u mojim rukama. Sigurno je samo da mi predstoji odmor od tenisa i da ću se na teren vratiti kada budemo 100 osto spreman", rekao je Đoković.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.