Đoković otkrio zbog čega je rano poražen na Vimbldonu

Izvor: Telegraf.rs, 27.Avg.2016, 20:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković otkrio zbog čega je rano poražen na Vimbldonu

Novak Đoković je na konferenciji za medije pred US Open ispričao i da su privatni problemi uzrok poraza u trećem kolu Vimbldona od Sema Kverija u četiri seta (7:6, 6:1, 3:6, 7:6).

Najbolji teniser sveta je i dan ranije potvrdio da razlozi poraza nisu bili fizičke prirode, a sada je potvrdio >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << da su u pitanju privatni problemi.

- Nisam izgubio zbog povrede ili fizičkih problema. Izgubio sam zbog privatnih problema koji su me mučili - rekao je Đoković.

Usledilo je pitanje da li može da objasni o čemu se radilo, odgovorio je da nije pravi trenutak za razgovor o tome.

- Izvinjavam, se ali nije pravi trenutak za razgovor o tome. Međutim, to je rešeno i život ide dalje. Svi mi imamo privatne probleme i stvari sa kojima moramo da se sretnemo i da prevaziđemo. To se desilo tada, završeno je i život se nastavlja.

Đoković će braniti titulu na Ju-Es openu, a u prvom kolu će igrati protiv Jiržija Janovica.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đoković otkrio, na Vimbldonu sam izgubio zbog privatnih problema

Izvor: Nezavisne Novine, 28.Avg.2016, 09:57

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković otkrio je razlog zašto je, na veliko iznenađenje cijele javnosti, ispao na Vimbldonu već u trećem kolu tog turnira...Razlog je potpuno šokantan za sve koji prate život i rad srpskog tenisera...“Nisam izgubio zbog povrede ili fizičkih problema, već zbog...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.