Đoković o eliminaciji Mareja: Ne zaslužujem da gledam toliko daleko, igram loš tenis ove godine

Izvor: Press, 21.Apr.2017, 09:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković o eliminaciji Mareja: Ne zaslužujem da gledam toliko daleko, igram loš tenis ove godine

Želim da igram najbolje što mogu, samo ću se fokusirati na sledeći meč protiv Davida Gofana. On je odličan, konstantan igrač. Izaću ću na teren i dati sve od sebe, kaže Novak.
foto: novosti.rs
Najbolji srpski teniser Novak Đoković plasirao se u četvrtfinale Mastersa u Monte Karlu, pošto je savladao Španca Pabla Karenja >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Bustu 6:2, 4:6, 6:4.
- Preživeo sam, tako se osećam! Do poslednjeg udarca nisam znao da li ću da pobedim ili izgubim. U oba meča sam doveo sebe u tešku situaciju. Imao sam set i brejk prednosti, sve je funkcionisalo sjajno, a onda sam izgubio kontrolu nad udarcima, bilo je uspona i padova. Pablo je dobio na samopouzdanju. Meč je lako mogao da ode u njegovom pravcu, iskren je bio Novak Đoković posle meča.
A na konstataciju novinara da je eliminacijom Endija Mareja i Stanislasa Vavrinke olakšan Đokovićev put do titule u Monte Karlu Srbin je iskreno odgovorio.
- Ne zaslužujem da gledam toliko daleko. Igrao sam loše tenis ove godine, ove nedelje sam igrao dobro na momente. Želim da igram najbolje što mogu, samo ću se fokusirati na sledeći meč protiv Davida Gofana. On je odličan, konstantan igrač. Izaću ću na teren i dati sve od sebe - poručio je Đoković.
 
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.