Đoković neće igrati za Srbiju!?

Izvor: Vesti-online.com, 04.Jul.2015, 12:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković neće igrati za Srbiju!?

Novaku Đokoviću sigurnim koracima ide ka odbrani titule na Vimbldonu. Međutim, Srbija će da se "trese" do konačne odluke najboljeg tenisera na planeti, pošto je i dalje neizvestan nastup u četvrtfinalu Svetske grupe Dejvis kupa protiv Argentine.

- Još ne mogu da dam stopostotan odgovor. Videćemo kada se završi Vimbldon. Već samo to saopštio selektoru i drugovima u reprezentaciji. Svi kažu >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << da je igranje mečeva u Dejvis kupu u Buenos Ajresu specijalno iskustvo, jer svi razumeju tenis, ali nisam siguran da li ću ove sezone to osetiti - rekao je Đoković za "Sportski žurnal".

U borbi za plasman među četiri najbolje selekcije na planeti, naša selekcija gostovaće od 17. do 19. jula na kompleksu "Teknopolis".

Selektor Bogdan Obradović će za nekoliko dana saopštiti spisak tenisera na koje računa za taj susret.

Pobednik duela Argentina - Srbija u polufinalu Svetske grupe Dejvis kupa, od 18. do 20. septembra, sastaće se sa boljim iz meča Belgija - Kanada.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Tenis

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.