Đoković ima životne probleme

Izvor: MozzartSport.com, 27.Okt.2016, 21:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković ima životne probleme

Tako bar tvrdi Švajcarac Stanislav Vavrinka

Švajcarski teniser Stanislav Vavrinka istakao je da je normalno što je kod Novaka Đokovića došlo do pada u nivou igre, ali da veruje da će se prvi reket sveta uskoro vratiti na pravi kolosek.

„Ljudi moraju da sagledaju Đokovićeve teškoće iz šire perspektive. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Novak je samo pobeđivao i pobeđivao pune tri godine. Osim toga, bilo je i drugih problema u njegovom životu koji nisu baš pomogli, ali siguran sam da će preokrenuti situaciju u svoju korist, rekao je Stanislav Vavrinka.

Švajcarac je stigao na korak od kompletiranja slema, pošto ga samo Vimbldon deli od tog uspeha. Već je osvojio Australijan open, Rolan Garos i ove godine Ju-Es open.

„Lakše mi je bilo da uživam u tituli posle Ju-Es opena u odnosu na Australijan open kada sam imao mnogo pitanja u svojoj glavi. Nisam imao uopšte ideju šta se dogodilo tada. Svaka titula je posebna, definitivno nisam očekivao da ću osvojiti tri gren slema u tri godine. Činjenica da sam to uradio u eri Nadala, Đokovića, Mareja i Federera čini te trofeje još posebnijim., rekao je švajcarski teniser“, zaključio je Vavrinka

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

(VIDEO) VAVRINKA OTKRIO RAZLOGE NOVAKOVOG PADA: Đoković je imao životne probleme

Izvor: Kurir, 27.Okt.2016

...Treći reket sveta, međutim, siguran je da će se srpski teniser vratiti na pobedničke staze..Upitan da li razume Đokovića, Vavrinka je odgovorio:.."Apsolutno Novakove teškoće moraju da se sagledaju šire Tri godine je samo pobeđivao, pobeđivao i pobeđivao A onda su došli životni problemi,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.