Đoković i Vilijams ITF svjetski šampioni 2014.

Izvor: Nezavisne Novine, 18.Dec.2014, 15:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković i Vilijams ITF svjetski šampioni 2014.

LONDON - Srpski teniser Novak Đoković i Amerikanka Serena Vilijams proglašeni su danas za svjetske šampione 2014. u izboru Međunarodne teniske federacije (ITF).

Prvi teniser svijeta Đoković osvojio je četvrti put ovo priznanje, pošto je ove godine pored Vimbldona osvojio još šest titula na >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << ATP turnirima, uključujući završni Masters u Londonu, treći put u četiri godine.

Vilijamsovoj je ovo peti trofej u karijeri u kojoj je ukupno osvojila 18 gren slem titula, a najnovija je bila ona osvojena na US Openu ove godine.

Amerikanci Bob i Majk Brajan proglašeni su za svjetske šampione u dublu, dok su Italijanke Sara Erani i Roberta Vinči prvakinje u ženskoj konkurenciji.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Noletu četvrta kruna

Izvor: Nezavisne Novine, 19.Dec.2014, 00:09

Srpski teniser Novak Đoković i Amerikanka Serena Vilijams proglašeni su za svjetske šampione 2014. u izboru Međunarodne teniske federacije (ITF)...Prvi teniser svijeta osvojio je četvrti put ovo priznanje, dok je Vilijamsovoj, osvajačici sedam titula u 2014, ovo peti trofej. Amerikanci Bob i Majk...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.