Đoković i Troicki treniraju zajedno za američku turneju /FOTO/

Izvor: Blic, 30.Jul.2015, 22:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković i Troicki treniraju zajedno za američku turneju /FOTO/

Naši teniseri Novak Đoković i Viktor Troicki zajedno se pripremaju za predstojeću američku turneju u Monaku.

To je objavio najbolji igrač planete preko svog „Tviter” naloga, uz fotografiju njih dvojice zajedno na terenu.

„Pripreme za američku turneju su počele. Viktor Troicki i ja vežbamo zajedno tokom sunčanog >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << dana u Monaku”, napisao je Đoković.

Preparations for the @USOpenSeries have started! Me and @troicki_viktor practicing together on a day in Monaco. pic.twitter.com/JEhPSeSXL1

Američku turneju obuhvataju turniri u Atlanti, Torontu i Montrealu, Sinsinatiju i Vonston Salemu, a ona se završava poslednjim Grend slemom u sezoni, US Openom.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Tenis

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

FOTO UBOD: Đoković i Troicki treniraju zajedno u Monaku (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 30.Jul.2015

Najbolji srpski teniseri Novak Đoković i Viktor Troicki nalaze se u Monte Karlu gde se zajedno spremaju za američku turneju. Naporan rad preovladava na treninzima, mada ni šale ne nedostaju. Američku turneju obuhvataju turniri u Atlanti, Torontu i Montrealu, Sinsinatiju i Vonston Salemu, a ona se...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.