Đoković i Troicki na večitom derbiju

Izvor: Radio 021, 01.Mar.2015, 22:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković i Troicki na večitom derbiju

Najbolji teniser sveta Novak Đoković i njegov saigrač iz nacionalnog tima Viktor Troicki prisustvuju košarkaškom derbiju između Partizana i Crvene zvezde u dvorani Pionir.

Đoković se nakon poraza u finalu ATP turnira u Dubaiju od Rodžera Federera odmah vratio u zemlju kako bi predvodio Srbiju u meču prvog kola Svetske grupe Dejvis >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << kupa protiv Hrvatske u Kraljevu.

Poznato je da Đoković navija za crveno-bele, dok je Troicki strastven navijač crno-belih. Oni su zajedno ušli u halu Pionir u društvu Novakove braće Marka i Đorđa.

Đoković: Navijam za Zvezdu, ali ne mrzim Partizan

Đoković je rekao novinarima da uživa u košarkaškom večitom derbiju i da to što navija za Crvenu zvezdu, ne znači da mrzi Partizan. "Navijam za Zvezdu, ali ne mrzim Partizan. Navijam za Partizan u svim drugim utakmicama kada ne igra protiv Zvezde, igrao sam za taj klub, nemam tu vrstu problema. Sa Viktorom se uvek šalim, postoji rivalstvo između nas", rekao je Đoković.

"Ovo je moj prvi derbi posle dugo godina, atmosfera je fenomenalna. Drugačije je kad gledate preko televizije i kada uživo prisustvujete meču", rekao je Đoković. Novinare je interesovalo da prokomentariše kvalitet košarke.

"Nisam stručan da ocenim kvalitet košarke, jednostavno uživam. Igrači daju sve od sebe, oni su vrhunski sportisti i vole svoj klub i to je deo sporta. Niko ne podržava nasilje, za sada je atmosfera sjajna, nadam se da će tako ostati", rekao je Đoković.

Derbi utakmica 23. kola regionalne Jadranske lige između Partizana i Crvene zvezde igra se od 19 sati.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.