Đoković će se oduševiti kada vidi poklon

Izvor: Vesti-online.com, 12.Avg.2016, 07:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković će se oduševiti kada vidi poklon

Tokom Olimpijskih igara u Rio de Žaneiru Novak Đoković se družio sa mnogim sportistima, ali samo od koleginice iz Olimpijskog tima Crne Gore zatražio je uslugu.

Najboljem teniseru sveta dopala se oprema crnogorske reprezentacije pa je poželeo da zameni trenerku sa Dankom Kovinić. Međutim, ona nije bila u mogućnosti da mu ispuni želju pošto nije imala rezervni komplet. Kada su za to čuli reagovali su iz >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Košarkaškog saveza Crne Gore kako bi ispunili želju srpskom teniseru čiji je deda iz okoline Nikšića.

U akciju se uključio i dnevni list Blic koji je objavio fotografije personalizovanih trenerki, u dve nijanse, koje će biti uručene Novaku prvom prilikom. Problem je što je najbolji teniser u međuvremenu napustio Rio pa će morati da ga potraže u Severnoj Americi gde će se pripremati za US Open.

AKCIJA "BLICA" I KSCG Crnogorska trenerka uskoro u Noletovim rukama! /FOTO/https://t.co/a0FtePVPSt#SRB #MNE pic.twitter.com/CBKz1FcEYu— BlicSport (@BlicSport) August 11, 2016
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.