Đoković bolji od Monfisa, za titulu protiv Nišikorija

Izvor: Press, 31.Jul.2016, 10:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković bolji od Monfisa, za titulu protiv Nišikorija

Najbolji teniser sveta Novak Đoković plasirao se u finale Mastersa u Torontu, pošto je rano jutros savladao Francuza Gaela Monfisa 6:3, 6:2.
Jon Blacker/The Canadian Press via AP
Najbolji teniser sveta >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Novak Đoković plasirao se u finale Mastersa u Torontu, pošto je rano jutros savladao Francuza Gaela Monfisa 6:3, 6:2.
Đoković je do 12.pobede u isto toliko duela sa Monfisom stigao za 72 minuta i za titulu će se boriti protiv Japanca Keja Nišikorija, koji je prethodno savladao Švajcarca Stanislasa Vavrinku 7:6 (8:6), 6:1.
Srbi i Japanac sastajali su se 11 puta, Đoković vodi 9:2, a dobio je svih pet mečeva u 2016. godini, poslednji u polufinalu Rima, a slavio je i u finalu Majamija.
Masters u Torontu igra se za nagradni fond od 4.691.730 dolara.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.