Đoković bez problema do trećeg kola

Izvor: RTS, 03.Sep.2015, 06:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković bez problema do trećeg kola

Najbolji svetski teniser Novak Đoković plasirao se u treće kolo Ju-Es opena, pošto je sa 3:0 u setovima (6:4, 6:1 i 6:2) savladao Austrijanca Andreasa Hajder-Maurera. Italijan Sepi je sledeći Noletov protivnik.

Meč je trajao 93 minuta, a obeležila ga je veoma >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << sigurna i tečna igra srpskog igrača.
Austrijanac je veći otpor pružio samo u prvom setu - izdržao je do 5:4, da bi potom izgubio servis a samim tim i prvi set - 6:4.
Novak je nakon toga dodao gas a Maurer potpuno pao u igri, što se najbolje videlo u rezultatu drugog seta - ubedljivih 6:1 za prvog igrača na planeti posle svega 29 minuta.
Treći set je bio puka formalnost, Đoković je sigurnim udarcima brzo i lako osvajao poene, a brejkovi u trećem i sedmom gemu doneli su mu trijumf - 6:2, i ukupnih 3:0.
Naredni protivnik prvom reketu sveta biće Italijan Andreas Sepi, koji se sa 3:1 u setovima pobedio Rusa Tejmuraza Gabašvilija.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

US open: Novak lako u treće kolo, Bojana završila takmičenje

Izvor: Radio 021, 03.Sep.2015

Najbolji svetski teniser Novak Đoković plasirao se u treće kolo US opena, dok Bojana Jovanovski u sinoćnjem meču 2. kola nije uspela da se plasira u dalje takmičenje...Đoković je sa 3:0 u setovima (6:4, 6:1 i 6:2) savladao Austrijanca Andreasa Hajder-Maurera. Meč je trajao 93 minuta, a obeležila...

Nastavak na Radio 021...

Odlučni Nole lagano do trećeg kola

Izvor: Vesti-online.com, 03.Sep.2015

Najbolji teniser sveta Novak Đoković odigrao je još jedan odličan meč na US openu i za nešto više od sat i po vremena se plasirao u treće kolo...Đoković je u drugoj rundi razbio Andreasa Hajder Maurera rezultatom 6:4, 6:1, 6:2...Ovo je bila druga pobeda nad Austrijancem u isto toliko mečeva,...

Nastavak na Vesti-online.com...

US OPEN: Nole odradio Austrijanca, pa plesao za Amere (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 03.Sep.2015

Srpskog asa u trećem kolu očekuje prvi pravi ispit, pošto će ukrstiti rekete sa Andreasom Sepijem..Najbolji teniser sveta Novak Đoković preskočio je rutinski još jednu prepreku na US openu! On je u drugom kolu poslednjeg grend slema sezone nadigrao Austrijanca Andreasa Hajder Maurera rezultatom...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.