Đoković : Raonić 1:1 (prvi set)

Izvor: RTS, 28.Jan.2015, 10:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković : Raonić 1:1 (prvi set)

Meč četvrtfinala između Novaka Đokovića i Miloša Raonića počeo sa malim zakašnjenjem u odnosu na predviđeno svreme po srednjoevropskom vremenu. Pre njih, na istom terenu, Sten Vavrinka savladao Kei Nišikorija sa 3:0. Promene rezultata i tok meča pratite na sajtu RTS-a.
09.54 - Problemi za Raonića već na startu >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << meča na prvom servisu. Đoković uspeva da dođe do dve brejk lopre, ali Raonić uspeva da ih spase sjajnim servisima ostvarivši čak tri asa. U finišu Raonić ipak osvaja svoj prvi servis gem.
09.45 - Meč je počeo sa malim zakašnjenjem u odnosu na predviđeno vreme. Đoković servira prvi i rutinski dobija servis za 1:0. 
Četvrtfinalni meč između Novaka Đokovića i Miloša Raonića na Otvorenom prvenstvu Australije zvanično je na programu od 9.30 po srednjoevropskom vremenu, igra se na Rod Lejver areni, ali će njegov početak zavisiti od toga koliko će se brzo završiti ostali četvrtfinalni dueli, pošto se i u ženskoj i u muškoj konkurenciji igraju na istom terenu.

Kako je objavljeno u Melburnu, na istom terenu će prethodno svoj četvrtfinalni meč početi Švajcarac Sten Vavrinka i Kei Nišikori iz Japana.
Pobednici ta dva meča međusobno će se sastati u petak u polufinalu prvog grend slem turnira u sezoni.
Prvi polufinalista Otvorenog prvenstva Australije je češki teniser Tomaš Berdih, koji je ubedljivo eliminisao Rafaela Nadala, a za finale će se boriti sa pobednikom meča Endi Mari–Nik Kirgios.
Na istom terenu igraju se i preostali dueli ženskog singla.
Od jedan sat posle ponoći po srednjoevropskom vremenu sastaće se Medison Kiz i Serena Vilijams, a nakon toga Venus Vilijams i Domenika Cibulkova.
Prvi polufinalni par u ženskoj konkurenciji već je poznat, a u njemu će se sastati dve Ruskinje, Jekaterina Makarova i Marija Šarapova.
Trofej u muškoj konkurenciji brani Vavrinka, dok se prošlogodišnja pobednica u ženskom singlu Na Li povukla iz tenisa.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đoković : Raonić 6:6 (prvi set)

Izvor: RTS, 28.Jan.2015

Mini brejk za Đokovića na početku taj-brejka u prvom setu. Meč četvrtfinala između Novaka Đokovića i Miloša Raonića počeo sa malim zakašnjenjem u odnosu na predviđeno svreme po srednjoevropskom vremenu. Pre njih, na istom terenu, Sten Vavrinka savladao Kei Nišikorija sa 3:0. Promene...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.