Đoković: Ponosan sam na Troickog, krenuo je od nule

Izvor: Blic, 02.Sep.2014, 01:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković: Ponosan sam na Troickog, krenuo je od nule

Prvi teniser sveta Novak Đoković rekao je da mu nije bilo lako da pobedi Filipa Kolšrajbera u osmini finala US opena, a poručio je i kako je ponosan na svog prijatelja Viktora Troickog.

On je posle suspenzije osvojio prvi turnir - čelendžer u Komu.

"Pratio sam >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << njegov slučaj vrlo pomno. Čestitam mu na pobedi. Osvojio je čelendžer u koji je došao iz kvalifikacija i pobedio je u osam, devet mečeva do sada. Sada je 250. na svetu, nema bodova, ništa, počinje od nule. Nije lako kada je neko bio ustaljen među prvih 20-30 na svetu, a koji je bio i 11. ili 12. On mi je vrlo drag prijatelj. Ne želim da ponovo pričam o svemu što se desilo, ali ponosan sam na njega što se vratio i ponovo pobeđuje", rekao je Đoković.

Nole je u osmini finala US opena bio bolji od nemačkog tenisera Filipa Kolšrajbera u tri seta i u četvrtfinalu ga čeka Endi Marej, pa mnogi smatraju da turnir u Njujorku tek sada počinje za najboljeg na svetu.

"Mislim da nije lepo reći tako nešto. To je potpuno nepoštovanje mojih protivnika sa kojima sam igrao. Mislim da je sjajno što sam do sada igrao stvarno dobar tenis, visokog kvaliteta, ali je normalno da će protivnici biti teži kako turnir odmiče. Četvrtfinale će biti stvarno teško, ali da bih došao daleko na ovom turniru, moram da pobeđujem najbolje igrače na svetu", naglasio je Novak.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đoković: Ponosan sam na Viktora

Izvor: B92, 02.Sep.2014

Prvi teniser sveta Novak Đoković rekao je da je ponosan na druga iz reprezentacije Viktora Troickog, istakavši da mu je jako drago zbog njegovog trijumfa..."Pratio sam njegov slučaj vrlo pomno. Čestitam mu na pobedi. Upravo je osvojio čelendžer u koji je došao iz kvalifikacija i pobedio je u...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.