Đoković: Polaskan sam što mnogi misle da ću osvojiti Rolan Garos

Izvor: Blic, 26.Maj.2015, 18:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković: Polaskan sam što mnogi misle da ću osvojiti Rolan Garos

Novak Đoković izjavio je posle pobede na startu Rolan Garosa protiv Jarka Nieminena 6:2, 7:5, 6:2 da su očekivanja svakako velika, pogotovo kada je u dosadašnjem delu sezone bio dominantan.

"Počeo sam dobro, očigledno, igrati Gren slem je totalno drugi osećaj. Svi imaju velika očekivanja, lično imam velika očekivanja posle ovakve sezone. Osetio sam se malo nervozno i uzbuđeno. Malo mi je pala koncentracija u drugom setu, uspeo sam da se vratim posle 2:5, igrao >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sam sjajan meč", rekao je Đoković.

Mnogi vide Đokovića kao pobednika Gren slema u Francuskoj.

"Naravno, to je u mojoj glavi, ali gledam da minimalizujem sve to. Polaskan sam što vide mene kao pobednika na ovom turniru", zaključio je Đoković.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.