Đoković – Mari 0:0

Izvor: RTS, 31.Okt.2014, 20:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković – Mari 0:0

Novak Đoković nastavlja odbranu titule na Mastersu u Parizu. U borbi za polufinale, najbolji teniser sveta igra protiv Britanca Endija Marija. Direktan prenos meča je na našem Drugom programu.

Novak pruža dobre partije u Parizu. Iako do sada nije naišao na ozbiljniji otpor protivnika, primetno je da je u dobroj formi, mada je u prvom meču bilo vidljivo da je pauza od dve nedelje >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ostavila trag u njegovoj igri. Iz meča u meč igra sve sigurnije.

Sledi duel protiv Endija Marija, koji se vratio u formu i na ovom turniru je uspeo da obezbedi učešće na završnom Mastersu u Londonu.

Mari svakako predstavlja rivala po meri, tako da naš as može da vidi u kakvoj formi dočekuje završni turnir sezone. Duel ova dva tenisera često je rešavalo trenutno dahnuće, bolja koncentracija ili čak jedan potez ili pogrešna procena. Nema tajni između njih dvojice, tako da za neko taktičko nadmudrivanje nema previše prostora.

Srpski as i protiv Marija ima ubedljiv međusobni skor, jer je u dosadašnja 22 duela slavio pobedu 14 puta. Ove godine igrali su četiri puta, u svim duelima je pobedio naš teniser, poslednji put početkom ovog meseca u Pekingu – Novak je tada rešio meč u svoju korist sa rezultatom 6:3, 6:4.

Ostali četvrtfinalni parovi su:

Tomaš Berdih (Češka) – Kevin Anderson (Južna Afrika) 2:1 (6:7 /4:7/, 6:4, 6:4)

Miloš Raonić (Kanada) – Rodžer Federer (Švajcarska) 2:0 (7:6/7:5/, 7:5)

David Ferer (Španija) – Kei Nišikori (Japan)

Turnir u Parizu se igra za ukupan nagradni fond od 3,45 miliona evra.
Pogledaj vesti o: Pariz,   Tenis

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Stabilni Novak u polufinalu Pariza

Izvor: B92, 31.Okt.2014

Najbolji teniser sveta Novak Đoković plasirao se u polufinale ATP Mastersa u Parizu, pobedom u dva seta nad Endijem Marijem...Đoković je slavio rezultatom 7:5, 6:2, posle nešto više od 100 minuta igre...Novak će se u borbi za finale boriti sa boljim iz poslednjeg četvrtfinalnog duela u kome se...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.