Đoković: Delić dobro servira, ali na mojoj strani je iskustvo

Izvor: Blic, 05.Mar.2015, 15:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković: Delić dobro servira, ali na mojoj strani je iskustvo

Dejvis kup tim Srbije potpuno je spreman za početak nadmetanja sa Hrvatskom u okviru prvog kola Svetske grupe Dejvis kupa.

Najbolji teniser sveta, Novak Đoković, koji će sa Matom Delićem otvoriti duel u kraljevačkoj Hali sportova, poručio je da je oduševljen prijemom u gradu.

"Kraljevo je pokazalo da zaslužuje da organizuje ovakve mečeve. Ovaj deo Srbije zaslužuje da vidi >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << vrhunski tenis. Lično, samo jednom sam igrao van Beograda u Dejvis kupu, bilo je to u Novom Sadu. Iskreno, očekivao sam da će interesovanje biti na ovom nivou. Kraljevo je pokazalo da može biti ubuduće domaćin i drugim sportskim događajima, ne samo teniskim. Gostoprimstvo je izvanredno, ljudi nas pozdravljaju na svakom koraku, Srce mi je ispunjeno radošću kada vidim osmehe na licima tih ljudi", rekao je Novak Đoković

On je pohvalio mladog Bornu Ćorića rekavši da je "veoma zreo za nekog ko ima samo 18 godina", a o prvom protivniku Mati Deliću sledeće:

"Poznajemo se nekoliko godina, naši očevi su poznaju od ranije. Trenirali smo pre par godine u Australiji, Doduše nikada nismo igrali jedan protiv drugog. Mate je visok, tu visinu koristi da dobro servira, ali na mojoj strani je iskustvo igranja mečeva u tri seta", dodao je Đoković.

Viktor Troicki je izrazio zadovoljstvo što će izaći kao drugi na teren.

"Drago mi je što je ovakav raspored. Vratio sam se nedavno iz Meksika, još pokušavam da savladam problem sa džet legom, tako da sam ovih dana duže spavao. Očekujem neizvestan meč sa Ćorićem, ali osećam se sjajno", izjavio je 41. teniser sveta.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Tenis

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đoković: Ćorić zaslužuje pohvale

Izvor: B92, 05.Mar.2015

Novak Đoković istakao je da veoma dobro poznaje hrvatske tenisere i ocenio da će velika prednost srpskog tima u predstojećem meču Dejvis kupa biti iskustvo..."Samo reči hvale imam za Bornu Ćorića, na pravom je putu, zreo je za svoje godine i kada neko ko ima 18 godina u kratkom roku, za četiri-pet...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.