Đoković: Čestitam Rodžeru, bio je bolji

Izvor: Sportal.rs, 28.Feb.2015, 19:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković: Čestitam Rodžeru, bio je bolji

Najbolji teniser sveta Novak Đoković nije uspeo da osvoji peti trofej na turniru u Dubaiju. Njega je u finalu savladao Rodžer Federer u dva seta, a Srbin je posle meča mogao samo da konstatuje ono što je svima bilo očigledno tokom odmeravanja snaga sa Švajcarcem - da je njegov rival bio bolji.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << />
- Čestitam Rodžeru i njegovom timu na izuzetnoj nedelji. Danas je bio bolji, odigaro je u pravim trenucima bolje, bio je ovo dobar meč i uprkos porazu dobra nedelja za mene. Moram biti zadovoljan i nadam se da ću biti bolji kako sezona bude odmicala - rekao je Novak posle meča.

Na pitanje zvaničnog konferensijea turnira "kako je uspeo da izgubi kada je imao sedam brejk lopti", Đoković se samo nasmejao i rekao:

- Mislim da će me to i Boris (Beker, prim. aut) pitati za dvadesetak minuta... Ne znam šta da kažem, nisam imao mnogo šansi, imao sam sedam brejk lopti, ali je Federer igrao sjajno tada i moram da mu čestitam na tome.

(Foto: Beta/AP/Kamren Jebreili)
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

Šta je rekao Novak posle poraza u finalu?

Izvor: Vesti-online.com, 28.Feb.2015

Nije uspeo Novak Đoković sa osvoji 50. titulu u karijeri. Na putu ka petoj krunu u Dubaiju zaustavio ga je Rodžer Federer, koji je posle Ive Karlovića, uspeo da dobije našeg asa u 2015. godini. Srbin je priznao da je protivnik bio bolji rival u finalu...- Čestitam Rodžeru na izuzetnoj nedelji,...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.