Đoković: Atmosfera je bila sjajna

Izvor: N1 televizija, 29.Jun.2016, 18:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković: Atmosfera je bila sjajna

Najbolji teniser sveta, Novak Đoković savladao je francuskog predstavnika Adrijana Manarina rezultatom 3:0 i veoma je zadovoljan atmosferom koja je vladala na terenu ali i ostvarenim uspehom:

“Ovo je jedini meč koji se igrao danas zbog kiše, igrali smo na Centralnom terenu i u ovakvim okolnostima atmosfera je potpuno drugačija, publika je glasnija, čini se da je emotivnije i kada nisam uspelo da serviram na 5:4, publika kao da je ušla u teren. To ima svoju >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << čar. Drago mi je da sam pobedio ali tek mi predstoje izazovi. Postavio sam sebi velike ciljeve i imam velika očekivanja tako da idemo korak po korak. Budućnost je izvan naše moći i na nju ne možemo da utičemo ali ja ću nastaviti da igram posvećeno i na najvišem nivou pa ćemo videti dokle će me to voditi”

Nakon Novaka na teren izlazi Rodžer Federer a na pitanje može li Markus Vilis da iznenadi Švajcarca, najbolji reket sveta misli da je sve moguće:

“Vilis može da pobedi iako je Federer naravno veliki favorit. U ovom sportu je naravno sve moguće, on je domaći igrač i sve je otvoreno ali ono što mu ja želim je da izađe na teren i uživa u meču a ostalo ćemo videti.”
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Tenis

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.