Đoković: Ah, ta vrućina...

Izvor: Vesti-online.com, 01.Jul.2015, 17:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković: Ah, ta vrućina...

Prvi teniser sveta Novak Đoković zadovoljan je prikazanom igrom u pobedi protiv Finca Jarka Nieminena u drugom kolu Vimbldona.

- Bilo je solidno, iako mi pocetak meča nije bio najbolji, jer me Nieminen iznenadio sjajnim potezima. Ipak, na vreme sam se "pregrupisao" i odigrao dobar tenis - rekao je Đoković, koji je na sjajnoj karijeri čestitao Nieminenu >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << kome je ovaj meč bio poslednji.

Đoković je istakao da je dobro što je malo vremena proveo na terenu zbog velike vrućine koja vlada na Vimbldonu.

- Bilo je veoma toplo i dobro je što sam brzo završio meč. Zadovoljan sam svojom igrom, definitivno ulazim u formu - poručio je Đoković, koji će u trećem kolu u nastavku pohoda na odbranu titule igrati protiv Australijanca Bernarda Tomića.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.